BRENDON UDARIO NA REPEROVU ŽENU IVANU! Ša nije mogao da izdrži, hteo da mu ZAPUŠI USTA: Zadrugari skočili da ih RAZDVOJE! (VIDEO)

Branislav Radonić Brendon je isporovocirao Nenada Aleksića Ša pominjujući njegovu suprugu Ivanu Aleksić, nakon čega je reper još jednom skočio na njega.

- Video sam jednom tvoju ženu u tržnom centru, ja ne znam šta će onakva žena sa tobom - rekao je Brendon.

- Je*aću ti onu devojku Anastasiju - dodao je Ša.

- Vi nemate život, neki da, dali pojedinci ne! - nastavljao je Brendon.

- Upravo sam shvatio šta je fora, usra*al se Brenda! Petak je - dodao je Ša.

- Demonstrirate mi silu! Ja hoću da se vratim u svoj krevet, onaj tamo je kriv, i ja ne mogu da spavam tamo - govorio je Brendon.

- Došao je ovde jer želi kadar, znam ja sve, hoće da se snima, jer tamo ne može - dodao je Ša.

- Jeba*u ti mater, goni se u ku*ac, i onako si ovde smrdeo! Ajde mrš, pu*i ku*ac! Nije mi dobro, pomeri se - vikala je Tara.

Potom je Nenad Lazić došao do njih, gde je pokušavao da skloni Brendona iz spavaće sobe, nakon čega je i Ša ustao, gde se pogurao sa Brendonom koji nije prestajao da priča.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji