ŽENE SU LUDELE ZA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! Bio je u romansi sa GOGOM SEKULIĆ, a posle nestao iz javnog života: Evo kako sada izgleda!

Ognjen Ivanović privukao je veliku pažnju javnosti kada je 2007. godine bio učesnik poznatog rijalitija. Od tada nije deo javnog života, ali sada izgleda bolje nego pre.

Maneken Ognjen Ivanović, inače rođeni brat poznatog voditelja Ivana Ivanovića, bio je učesnik rijalitija "Veliki brat" koja se emitovala 2007. godine.

Osim atraktivnog izgleda, pažnju gledala privukao je i po kratkoj romansi sa pevačicom Gogom Sekulić.Nakon učešća u rijalitiju, maneken je otputovao u Dubai i počeo da radi kao stjuard. U međuvremenu, on se povukao iz javnog života, te se o njemu tek po neki detalj zna od njegovog brata Ivana.

Inače, pobednik ove sezone rijalitija bio je fudbaler Saša Ćurčić.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji