U ZADRUZI VANREDNO STANJE: Ukućani pred nervnim slomom, nikada viđeno KOD NAS! (VIDEO)

Mina Vrbaški sinoć je napustila "Zadrugu" i za vođu ove nedelje postavila Lepog Miću, zbog čega su mnogi ukućani izrazili nezadovoljstvo.

I kao da to nije dovoljno, u kući i dalje vlada "prokletstvo", pa pored toga što se tokom noći oglašavaju sirene i naglo bude sve zadrugare, ukućani danas ceo dan nemaju struje pa su na ivici živaca. 

Kako ne mogu da naprave da jedu, niti da skuvaju kafu, slobodno se može reći da je u Beloj kući danas vanredno stanje. U skladu sa tim Miljana Kulić ne prestaje da se žali što u toku današnjeg dana neće moći da popije nijednu kafu, a situacija će biti kritična do daljnjeg, odnosno dok svako od njih ne shvati da se pravila života u "Zadruzi" moraju poštovati.

Inače, ovo je prvi put da u nekom srpskom rijalitiju ukućani moraju da funkcionišu bez struje, pa ćemo videti kako će se snaći.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji