LUNA I SLOBA OPET U SVAĐI! Zamerila mu OVO, a onda najstrašnije IZVREĐALA Kiju! (VIDEO)

Nakon vanrednog izdanja emisije "Radio Amnezija" u pabu je došlo do nove svađe između Lune Đogani i Slobodana Radanovića.

Blogerka je ponovo istakla svom oženjenom dečku da se oseća povređeno nakon što je pristao da sa ženom slavi godišnjicu braka, ali i da je boli što je zajedno sa njom pevao na "Zadrugoviziji 3" i bio uz nju kada joj je otac preminuo, pa čak i to što je išao na sahranu.

- Ti misliš da bi ti i ja bili srećni da se sada pomirimo? Prvo bi nas ovde svi maltretirali. Ti i ja više nemamo živce sami za sebe. Trinaest dana smo još ovde... osam meseci smo držali jednu priču, ljudi su počeli da nas podržavaju i da nam veruju. Ti si se zaneo. Prepustio si se skroz njoj otkad je rekla da te voli, to je istina! - pričala je Luna.

Sloba je zatim pitao svoju devojku šta se promenilo u njihovom odnosu i ko joj od zadrugara "puni glavu" raznim teorijama. Radanović je izjavio i kako se odnos njega i Lune promenio u trenutku kada je ona odlučila da prekine da priča sa njim.

- Mene moja savest grize, to je moja krivica. Kako se ja osećam, to mene boli! - govorio je Sloba o prevari koju je priredio Kiji.

- Još odvratnije je što ti znaš kakva je ona i sve znaš i dalje imaš neko opravdanje. Ona je takav folirant, ja njoj ništa ne verujem! Ona je sada najsrećnija na svetu, a ja ležim ovde i raspdam se zato što si me ti povredio. Ti si mene javno ponizio. Šta meni znače sada tvoje reči? - pričala je Luna.

Pevač je Luni rekao i da misli da ga ona ne voli dovoljno i da je zaboravila sve lepe trenutke koje su njih dvoje imali proteklih meseci pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga".

- Ti si pevao sa njom na bini dok sam se ja raspadala. Išao, sedeo sa njom u pabu, dok sam se ja raspadala. Kako to da zaboravim? Ja nisam bila sa drugim muškarcem, to je tvoja žena! Svaki put kada odeš kod nje, znam da si kod nje. Ležim, raspadam se, a tebi je super! Sediš ovde u pabu i zezaš se! Slomio si mi srce - govorila je Đoganijeva.

- Ti mene pljuješ okolo, devojko! - prebacio je Sloba Luni.

- Šta treba da pričam o tebi? Prst na nozi sam ti hvalila, budalo! - rekla je Luna.

Njihova svađa završila se posle nekoliko minuta, a kako je sve izgledalo možete pogledati na snimku:

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji