MAMA, VIDIŠ LI ME SAD?! Luna zavapila za Anabelom - Nikada nisam bila JADNIJA! SRCE je pokidano! (VIDEO)

Otkako su se našli u ulozi radnika u "Zadruzi" pojedini zadrugari ne prestaju da se žale kako im je teško, a među njima je najglasnija Luna Đogani koja konstantno ponavlja da je ovo pravi dokaz da nije razmažena.

Kada su zadrugari shvatili da će pauzu za ručak iskoristiti tako što će jesti među kokoškama na farmi i u blatu do kolena, nije im bilo nimalo svejedno, a Luna je tada priznala da se oseća grozno.

- Nikad se u životu nisam osećala jadnije. Majko, vidiš li me sada? Posle kada mi kažu da sam razmažena - evo, pogledajte me sada - govorila je Luna u kameru, pokušavajući da još jednom dokaže da nije razmažena kao što se priča. 

Filipu Đukiću ova situacija je takođe teško pala, ali zato što mu je kokoška pojela sendviče koje je poneo za užinu. Luna je nakon gunđanja ipak shvatila da je situacija takva kakva je i da mora da se prilagodi, a celu ovu scenu možete pogledati u videu ispod teksta.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji