MAMA, VIDIŠ LI ME SAD?! Luna zavapila za Anabelom - Nikada nisam bila JADNIJA! SRCE je pokidano! (VIDEO)

Otkako su se našli u ulozi radnika u "Zadruzi" pojedini zadrugari ne prestaju da se žale kako im je teško, a među njima je najglasnija Luna Đogani koja konstantno ponavlja da je ovo pravi dokaz da nije razmažena.

Kada su zadrugari shvatili da će pauzu za ručak iskoristiti tako što će jesti među kokoškama na farmi i u blatu do kolena, nije im bilo nimalo svejedno, a Luna je tada priznala da se oseća grozno.

- Nikad se u životu nisam osećala jadnije. Majko, vidiš li me sada? Posle kada mi kažu da sam razmažena - evo, pogledajte me sada - govorila je Luna u kameru, pokušavajući da još jednom dokaže da nije razmažena kao što se priča. 

Filipu Đukiću ova situacija je takođe teško pala, ali zato što mu je kokoška pojela sendviče koje je poneo za užinu. Luna je nakon gunđanja ipak shvatila da je situacija takva kakva je i da mora da se prilagodi, a celu ovu scenu možete pogledati u videu ispod teksta.

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"