ISPLIVAO ŠOK VIDEO! Voditeljka "Parova" tukla gosta van studija?! Nije znao šta ga je snašlo, ULETELO OBEZBEĐENJE! Ovo se dešavalo iza kamere...

Voditeljka Slađana Petrušić doživela je nervni slom zbog gostiju u studiju koji su vređali "Parove" u vili, usled čega je napustila svoje radno mesto .

Sada se pojavi šok snimak na kom se vidi kako se voditeljka obračunava van studija sa gostom i bivšim učesnikom Tinom Mlivićem koji ju je vređao.

Većini se učinilo da su pali i udarci, a na snimku se može primetiti kako je Tin provocira voditeljku vulgarnim komentarima, bez imalo stida.

Dežurni ljudi uspeli su da spreče ovaj incident! Kako narod u većini slučajeva odlučuje kada su emisije ovakvog karaktera u pitanju, svi su na strani voditeljke, govoreći da je ispravno postupila! 

View this post on Instagram

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

s

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"