KLEO SE U MENE PRED ŽENOM, NEKA MU SE SVAKA MOJA SUZA OBIJE O GLAVU: Luna Đogani ponovo kroz PLAČ priča o Slobi, a evo šta radi svako veče pred spavanje! (VIDEO)

Luna Đogani kroz suze je pričala o bivšoj ljubavi Slobi Radanoviću, sa učesnikom koji je nedavno došao Milanom Petkovićem.

Ona je govorila kako je verovala Slobi, pa i da se on u nju kleo pored žive žene.

"On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio najpotrebniji. Želim da mu se svaka moja suza obije o glavu, neka spava u parama, neka ih jede od muke. On kada legne u krevet nije srećan, a mogao je da bude", govorila je Luna, a Milan se složio sa njom, pa je nastavila:

"Najviše me boli kada se pogledam u ogledalo i pomislim da nikada neću biti ona Luna od pre rijalitija. Ta devojka mi mnogo nedostaje. Sve prođe, slava i pare, ali ono unutra ostaje. Ja sam to sve izgubila. Sve sam dala za nekog ko se stideo da kaže da je bio sa mnom. Ovde se kleo u mene, ja sam bila u stanju da dam ruku. Verovala sam mu i mogla sam da se zakunem da me neće izdati ovako. Poštovala sam ga. Uveče kada legnem u krevet, zapitam se da li je zaista srećan, a znam da nije."

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji