SILOVALI PA NASMRT IZBOLI PETOGODIŠNJU DEVOJČICU Moraju biti kažnjeni doživotnom robijom!

Rusija planira ovog meseca da pooštriti svoje zakone kako bi se puno strože kaznili pedofili koji ponavljaju zločine. Višestruki pedofili trebalo bi da služe doživotne kazne u sibirskim rudnicima.

Novi zakon se uvodi nakon užasnog slučaja ove nedelje, kada su petogodišnju devojčicu oteli pedofil i njegov ljubavnik, silovali je više puta, a posle nasmrt izboli, prenosi Dejli mejl.

Veronika Nikolajeva igrala se u blizini majčinog radnog mesta u Kostromi, a nadzorne kamere su snimile njenu otmicu. Muškarci su je odveli u hostel, a njeno je telo pronađeno u torbi. Osumnjičeni su Denis Gerasimov (44) i Vadim Beljakov (24) i obojica su priznala zločin.

Predsednik parlamenta najavio novi zakon

Predsednik parlamenta Vjačeslav Volodin, bliski saveznik Vladimira Putina, rekao je da "strašna tragedija" Veronikinog zlostavljanja i smrti pokazuje hitnost pooštravanja zakona.

-Ispostavilo se da je jedan od privedenih ranije osuđeni pedofil, rekao je.

-Učinimo sve da zakon o doživotnim kaznama za pedofile bude usvojen u januaru, dodao je.

Podržao je pozive na još strože kazne slanjem svih pedofila u polarne regije na odsluženje kazne.

-Oni koji su osuđeni za takve zločine trebalo bi da služi doživotnu kaznu u najtežim uslovima - na krajnjem severu (Rusije) ili u rudnicima, rekao je.

Telo sakrili u torbu

Navodno su muškarci bili u dugogodišnjoj vezi. Istražiteljima su ispričali kako je zločin bio spontan. Mlađi je predložio partneru da otme devojčicu. Na snimcima se vidi kako jedan od osumnjičenih nosi otetu devojčicu po zavejanim ulicama dok drugi hoda uz njega.

Kada je policija upala u njihovu sobu, pronašli su telo devojčice skriveno u torbi, kažu izvori iz policije. Devojčica je bila silovana pre nego što je ubijena.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji