ZAVRŠIMO SVOJ POSAO OVDE: Kadirova Poruka Putinu Uznemirila Ukrajinu “Samo Recite I Biće Gotovo Za Dan, Dva”

 

Kadirov je apelovao na Zelenskog da ne pokušava da pregovara sa Putinom, već da se lično sastane i “sve ovo reši za pola sata”.

U petak, 4. marta, objavio je post o tome na svom Telegram kanalu.

 

On se u glasovnoj poruci obratio Vladimiru Putinu i, govoreći o Ukrajini, nazvao je pretnjom Rusiji. Pregovori za postizanje mirnog rešenja sukoba, demokratija, sloboda govora su dobri, ali ruski borci trenutno ginu u Ukrajini, o čemu niko ne brine, rekao je čečenski lider.

 

– Naredite našim borcima da brzo, tačno, efikasno zauzmu Harkov, Kijev i sve druge gradove. Druže predsedniče, druže vrhovni zapovedniče, spreman sam da dam život za vas, ali ne mogu da gledam kako ginu moji i naši vojnici, Ministarstvo odbrane, Narodna garda i druge strukture. Preklinjem vas da zatvorite oči na sve i da sve što se tamo dešava bude gotovo za dan-dva – pozvao je Kadirov Putina.

 

Ramzan Ahmatovič je preneo zahteve boraca i komandanata jedinica da su spremni da ispune predsednikovo naređenje, umesto da besmisleno ginu pod artiljerijskom vatrom. Kadirov je apelovao na Zelenskog da ne pokušava da pregovara sa Putinom, već da se lično sastane i “sve ovo reši za pola sata”.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji