"ZAŠTO KIJEV NIJE RAKETIRAN, S*EBAN SI PUTINE": Procurio tajni snimak ruskih generala - ponizili šefa Kremlja i Šojgua

Isplivao snimak razgovora dva ruska pukovnika u kome iskazuju nezadovoljstvo zbog delovanja Putina u ratu sa Ukrajinom.

Dva ruska pukovnika tajno su snimljena kako vređaju Putina zbog, kako kažu, odbijanja da zauzme Kijev i ministra odbrane Sergeja Šojgua, za kojeg tvrde da je nesposoban.

Izgleda da pojedini oficiri ruske vojske ne mogu da oproste predsedniku Vladimiru Putinu odluku da na početku invazije odustane od okupacije Kijeva, glavnog grada Ukrajine. Prema pisanju lista The Sun, ukrajinske obaveštajne službe su navodno presrele telefonski razgovor dvojice ruskih pukovnika, Maksima Vlasova i Vitalija Kovtuna , u kojem su vređali Putina ne birajući reči i psovke.

"Zašto Kijev nije raketiran?'

"Jedna raketa je trebalo da padne na parlament u Kijevu. To je to, je*iga. Zašto to nije učinjeno? Ne razumem. Sje*an si, Putine, majko“, rekao je Kovtun.

Veruje se da je razgovor dvojice ruskih pukovnika vođen 14. aprila. Tokom razgovora, oni su kritikovali ne samo Putina već i ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua , rekavši da je "nesposoban" nakon što je, kako su rekli, ruska vojska pretrpela strašne gubitke.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji