RUSI SU PRONAŠLI ŠOK SNIMAK UKRAJINSKIH VOJNIKA: Da li je moguće da OVO RADE, sve se vidi (VIDEO)

Imajući u vidu da je ta teritorija već duže vreme pod ruskom kontrolom pretpostavlja se da je snimak nastao odavno

Snimak ukrajinskih vojnika koji svečano podižu američku zastavu na svom uporištu pronađen je na njhovom fleš disku, piše ruska novinska agencija FAN.

Na videu, koji je agencija objavila na svom Telegram kanalu, čuje se kako pripadnici ukrajinskih oružanih snaga govore na engleskom sa izraženim akcentom dok, pored svog, podižu obeležje SAD. Jedan od vojnika je rekao “podignite je visoko” svojim saborcima i pokušao da zviždi melodiju američke himne, ali nije stigao dalje od prvih nekoliko nota.

FAN tvrdi da je njihovoj redakciji poslat sadržaj pronađenog diska, dok se, kako navode, “svečanost” odigrala blizu sela Kominternovo (Pikuzi na ukrajinskom), nekoliko kilometara istočno od Marijupolja. Imajući u vidu da je ta teritorija već duže vreme pod ruskom kontrolom pretpostavlja se da je snimak nastao odavno, možda i pre ruskog napada 24. februara.

Vojnici na snimku nisu identifikovani, dok je FAN čak zamolio korisnike društvenih mreža da pomognu oko istrage i obaveste redakciju o svojim nalazima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji