MONAHINJA IZ RUSIJE POSTALA HIT: Manijak napao njenu prijateljicu ispred manastira, a onda je došla ONA! (VIDEO)

Neustrašiva monahinja iz manastira u Kalinjingradu na zapadu Rusije postala je hit na društvenim mrežama pošto je njeno spasavanje sestre od nasilnika obišlo internet.

Monahinja u dugoj crnoj halji pratila je polugolog muškarca koji se 'nameračio' na njenu sestru koju je u jednom trenutku i oborio na tlo.

Kad je muškarac uhvatio za glavu, njena neustrašiva prijateljica je došla do njih i odbranila je od nasrtaja.

Ona je uporno je pokušavala da otera muškarca, a za to vreme došli su i radnici obezbeđenja koji su manijaka zaustavili i zadržali.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji