POČETAK KARIJERE SENADE NURKIĆ: Maca Diskrecija u privatnom plesu radi sve što njih petorica požele (VIDEO)

Maca Diskrecija zaista za sebe može reći da je popularna ličnost. Učestvovala je u oba najpopularnija rijaliti programa gde je bila jedan od glavnih takmičara, uspela je da snimi pesmu, pa i da nastupa po diskotekama širom Evrope. Trenutno se nalazi u rijlitiju Zadruga gde ima zapaženu rolu.

Međutim, ona je uvek krila kako je započela svoju karijeru. Moramo priznati da je Maca zaista bila igračica i plesačica, ali definitivno ovo ne možemo nazvati umetničkim pelsom ili da je Mca neka balerina.

Mnogi optužuju Macu da je nekada bila prostituka, a ovo je možda i dokaz takvih tvrdnji. 

Na ovom snimku možemo pogledati Macu Diskreciju u prljavom privatnom plesu za pet muškaraca. Jedan od njih je snima mobilnim telefonom i prati svaki njen pokret. Naravno, Maca je u ogromnom dekolteu i uskoj suknji, tako da vrlo često naskače na svoje "goste".

Mnogi tvrde da je Maca za ovakvu uslugu naplaćivala 100 eura. Lep provod za par momaka, definitivno.

Pogledajte kako to izgleda kada Maca Diskrecija krene u prljavi ples. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji