OTAC UŽASNUT DŽIDŽINIM IZGLEDOM: Salo ti preliva, obrve su ti strašne...

Bosanac ne podržava ćerku u plastičnim operacijama koje je izvršila na sebi pa javno kritikuje njen izgled

Poznati kompozitor i sudija u "Zvezdama Granda" Dragan Stojković Bosanac poznat je kao veoma strog član žirija koji svim takmičarima otvoreno kaže sve što mu smeta, pa čak i rođenoj ćerki.

On je takav i prema svojoj jedinici, pevačici Aleksandri Stojković Džidži kojoj je javno kazao kako je debela i da joj je nos užasan!

"Debela si! Vidi, salo ti se preliva! Mama joj ispunjava sve želje što se hrane tiče, a jede i čokolade po ceo dan. A što se tiče Njenog tetoviranja - užasnut sam", rekao je Bosanac i nastavio da kritikuje.

"Džidžino tetoviranje obrva i plastične operacije koje je radila, o tome tek da ne govorim."

 

"Obrve su joj takve da mogu za glavu da se uhvatim, a tek to što je operisala nos, to je strašno. I ova usta samo čekam kada će da joj splasnu više", rekao je Dragan Stojković.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji