ŠOKANTNO NASILJE NA ULICI. DRAMATIČNA ISPOVEST RUŽICE VELJKOVIĆ: Trojica mladića su me htela kidnapovati na parkingu!

Ružica Veljković, bivša učesnica rijalitija Parovi i Maldivi, doživela je veliku neprijatnost jer su je, kako tvrdi, pokušali kidnapovati na parkingu jednog splava.

"Nisam mogla da verujem da će se to desiti. Izašla sam u provod sa društvom i celu noć bili smo na splavu. Nešto posle tri sata posle ponoći krenula sam kući jer sam bila preumorna. Ostavila sam društvo da uživaju, a ja sam krenula ka parkingu. Kada sam stigla na parking, neka trojica mladića sedela su u autu i tada me je jedan od tih momaka pozvao sa osmehom da se slikamo, što mi je bilo skroz normalno i prihvatila sam", ispričala je Veljkovićeva.

"Kada smo završili slikanje, jedan od njih je počeo da me gura u auto kako bi krenula sa njima. Uporno sam odbijala i pokušala fino da objasnim da me puste. Onda su oni postali nasilni i celo telo me je bolelo kako su me stiskali. Tada sam se uplašila, jer nisam mogla da verujem da mi se to dešava. Počela sam da vrištim i da se derem kako bih nekoga dozivala u pomoć, ali oni i dalje nisu prestajali", pričala je drhtavim glasom bivša učesnica rijalitija.

"Tada sam čula kako neki momci koji su stajali blizu viču na njih i trče ka nama. Momci koji su me čvrsto držali su se valjda uplašili, pustili me i pobegli. Ležela sam na betonu, ti momci su me odmah podigli i pitali me da li imam neke povrede. Celu noć nisam mogla da spavam i dođem sebi od svega što se desilo", ispričala je Veljkovićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji