NEMA OPROŠTAJA ZA STARLETU: Oglasio se Parking servis povodom bahatog parkiranja crvenog ferarija Tamare Đurić! PISALI JOJ KAZNU

Bahato parkiranje starlete Tamare Đurić naljutilo je mnoge, budući da je "pauk" došao do invalidskog parking mesta, ali njen automobil nije pokupio.

Naime, kako je kasnije objasnila, Tamara je bila u kafiću u blizini svog automobila, te je ubrzo izašla i pomerila svoje vozilo - ni manje ni više nego na trotoar pored.

Kako se može videti na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, "pauk" dolazi do parking mesta gde se nalazio "crveni ferari", međutim nije započeo proces podizanja vozilo. Nekoliko minuta kasnije stigao je mladić koji je pričao sa radnicima JKP "Parking servis", a nakon toga je stigla i Tamara. Ona je pomerila svoj automobil, međutim na trotoar pored.

- Nije bilo mesta na parkingu, svratila sam samo na 10 minuta, pa sam zato stala tu. Konobar mi je javio, izašla sam i preparkirala automobil. Nije bilo prostora da ga pauk odnese, bila sam u njemu i preparkiravala sam - rekla je Tamara.

Povodom ovog slučaja oglasio se i JKP Parking servis.

- Bahato parkiranje nije prošlo nekažnjeno, jer je vozač ferarija u dva navrata uslikan nepropisno parkiran - na invalidskom parking mestu i na trotoaru. U konkretnoj situaciji, u blizini jednog lokala u Beogradu na vodi, dizalica je izašla na teren, ali se vlasnik automobila pojavio pre nego što je započeo proces uklanjanja vozila. U skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima dizalica zbog prisustva vozača nije smela da uklanja vozilo. "Parking servis" u tim slučajevima automatski šalje prijavu Komunalnoj miliciji koja vozače kažnjava. Oko sokolovo vidi bahata parkiranja kao i "pauk". U situaciji kada se vozač nepropisno parkiranog automobila ne pojavi, pauk ga uklanja i može da se preuzme tek po plaćanju kazne. Za JKP "Parking servis" nema povlašćenih i preduzeće uspeva efikasno da reaguje u Beogradu i na vreme ukloni nepropisno parkirana vozila kako bi saobraćaj u gradu nesmetano funkcionisao - saopšteno je iz Parking servisa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji