SAŠA POPOVIĆ ISPAO NAIVAN: Jedna gledateljka Granda na foru mu uzela 50.000 dinara jer je ispao glup!

Saša Popović je mislio da nikada neće podeliti toliko veliku nagradu u nekoj od svojih emisija. Međutim, kada je jedna gledateljka zaradila čak 50.000 dinara, više mu nije bilo do smeha!

Naime, gledateljka je krenula taktički po Saši Popoviću i odmah mu uputila nekoliko kritika i dodala da je cicija!

Direktor "Granda"se nasmejao, ali ipak poručio gledateljki da će joj uzeti 50.000 dinara, ali "cvrc malo" i dodao da se zainatio.

 Ipak, gospođa je pogodila da je tajanstvena ličnost koja peva u "Zvezdama Granda"Dinča, pa je Saša ostao kratak za 50.000 dinara. Pogledajte snimak.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji