TAKMIČAR ODBRUSIO KARLEUŠI: Za mene postoje samo Jašar, Šaban, Ljuba i Ipče. Zdravo! (VIDEO)

Sa takvim stavom nemoj uopšte više da dolaziš, rekla je pevačica nakon čega je nastao haos

Adis Topčagić koji se sinoć predstavio u takmičenju "Zvezde Granda" pesmama "Jedinac sam u majke" i "Bojana" nije prošao dalje, ali je podigao veliku prašinu.

Naime, nije mogao da prođe neopaženo jer su usledila brojni negativni komentari žirija.

"Zašto nisi nešto modernije odabrao? Moram da ti kažem da se od ovoga leba nećeš najesti! Sa ovim možeš da budeš samo radni pevač na koncertima za mladu i mladoženju", poručila mu je Karleuša bez dlake na jeziku.
Međutim, Bosancu nisu bile najjasnije ove reči pa je dodao:

"Nisam najbolje shvatio Jelenu... Nećeš valjda biti striper", na šta je Jelena odgovorila da nije to želela da kaže nego da momak odabere drugu pesmu.

Ove reči su razočarale kandidata koji je izjavio da ipak ne želi da postane Zvezda Granda.

"Sa takvim stavom nemoj uopšte više da dolaziš. Zašto si došao ako nećeš da budeš zvezda? Hoćeš da budeš vodoinstalater?", upitala je Karleuša.

Nakon Jeleninih vrlo grubih reči, kandidat joj je odbrusio da za njega postoji samo narodna muzika i to pevači Ljuba, Ipče, Šaban i Jašar i dodao:

"Aj' zdravo", nakon čega je napustio scenu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji