SMRŠALA 20 KILOGRAMA ZA PET GODINA: Danas je neprepoznatljiva. Prelepa Zvezda Granda izgleda ovako! (FOTO)

Pevačica Dejana Erić ne krije da je potpuno promenila izgled, zbog čega je mnoge kolege nisu prepoznale.

Dejana krupnim koracima grabi ka estradnom vrhu, a pohvale od strane sručnog žirija ne prestaju da pristižu - kako na račun njenih glasovnih mogućnosti, tako i na račun njenog izgleda.

Lepa beograđanka 2011. godine prvi put se prijavila za ovo takmičenje, kada je došla skoro do finala, a sada se ponovo vratila na Grandovu scenu. Mnogi pevači koji su i tada imali prilike da slušaju ovu talentovanu devojku ove godine je nisu prepoznali, a razlog tome je što je Dejana smršala preko 20 kilograma.

Osim toga, plavu kosu zamenila je tamno smeđom i svoj izgled promenila do neprepoznatljivosti. 

Dejana ističe da je hrono ishrana zaslužna za gubitak velikog broja kilograma, a potrudila se da svojim primerom motiviše mnoge devojke da istraju u nameri da dođu do željenog izgleda, pa se osim pevanjem bavi i snimanjem Jutjub videa sa različitim savetima o izgledu, mršavljenju, nezi i lepoti. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji