PRE TRI GODINE DALA REČ DA ĆE SMRŠATI: Svi su se pitali da li je Marija Serdar STVARNO smršala ili je to samo fotošop!

Kada se pre tri godine pojavila u takmičenju "Pinkove zvezdice", Beograđanka Marija Serdar je svojim vokalnim sposobnostima osvojila srca svih nas neverovatnom brzinom. 

Od samog početka je važila za favorita, a na kraju je i odnela pobedu. Svi su joj predviđali blistavu karijeru, ali se nakon završetka takmičenja nije mogla mnogo videti. Marija je još kao takmičarka "Zvezdica" javno govorila da želi da smrša, a u jednom trenutku je to i obećala sama sebi.

Kada je nedavno na svom Instagramu objavila fotografiju, mediji su naveliko pisali da je Marija ispunila obećanje i da je smršala. Međutim, mnogi su se pitali da nije samo u pitanju neki filter na Instagramu i da Marija zapravo nije smršala.

Ona je sada objavila još jednu fotku na Instagramu i raspršila sve sumnje.

A post shared by @marija_serdar on

Jasno je da je Marija Serdar definitivno rešila da smanji kilažu i to joj dobro ide! Bravo devojko!

A post shared by @marija_serdar on

A post shared by @marija_serdar on

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji