JEZIVO PROŠLA U ZVEZDAMA GRANDA: Ovako je Lukasova ćerka koju nije prijavio prošla dalje samo zbog njega (FOTO)

Plavokosa Bojana je otpevala svoje dve pesme u takmičenju "Zvezda Granda", a onda je produkcija počela da se interesuje za njeno prezime - Vuksanović. Istovetno kao i jednog člana žirija - Ace Lukasa.

Zato ju je odmah Snežana Đurišić upitala:

- Vuksanović? Devojačko ili venčano prezime? - upitala je Bojanu, a kada joj je ona odgovorila da je devojačko, Snežana je šaljivo dodala: "Da nisi ćerka Ace Lukasa? Aco, nju nam nisi prijavio?"

Bojana Vuksanović (32) iz Beograda predstavila se u prvom krugu "Zvezda Granda" pesmama "Nađi me" Oktobra 1864 i "Zagrli" Goce Tržan.

Nakon prve pesme dobila je dva glasa. Uz pesmu "Nađi me" Dragan Stojković Bosanac je pokušao da podigne publiku na noge, a Jelena Karleuša je đuskala i skakala.

 

Međutim, u baražu je morala da proradi "veza". Bojana je dobila glas produkcije uz poruku Snežane Đurišić:

- Produkcija je bolećiva na prezime Vuksanović, tako da ideš u baraž - u šaljivom tonu je završila pevačica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji