GUŠILA SE U SUZAMA: Mladen otkrio šta voli Dalila u krevetu, a evo šta je ona URADILA! (VIDEO)

Neverovatne stvari se dešavaju u vili "Parova", pa je tako Dalila Mujić bila na meti Mladena.

Nakon što je Mladen Vuletić ispričao kako Dalila Mujić voli grub seks i da je čak tražila da joj stavi glavu u ve-ce šolju dok su imali odnose, ona nije mogla da izdrži, pa je napustila vilu i otišla u dvorište.

Ona se sakrila pod sudoperu, što su odmah svi prokomentarisali da glumi Ružicu Veljković koja je isto to radila u prethodnoj sezoni kako bi ispala žrtva.

Međutim, Mujićeva se ubrzo vratila i pridružila ostalim učesnicima sa osmehom na licu i pokazujući srednji prst.

Dalila se vidno iznervirala oko novca i poklona, a sve je počelo kada se potegla priča oko toga da li Dalilina majka traži da njeni fanovi šalju poklone u rijaliti.

"Ja svoju majku izdržavam! Ja radim! Moj otac ima pare, ona nema pare. Ja se ne sramim toga, ko hoće da me osudi neka me osudi, moja majka je moja majka i uvek ću njoj da dam! Ovde su mi svi bogataši, a nemaju hleba da jedu kod kuće", vikala je Dalila u suzama.

A onda se u program uključila Dalilina verna obožavateljka, Sonja govoreći kako im za Dalilu ništa nije teško… Međutim, Dalila je nastavila da plače.

"Ništa nemojte da mi date više i to je to. Pošto ja ovde stalno prosjačim, hoće da oskrnave moju majku… Molila sam produkciju da mi daju deo honorara da pošaljem svojoj majci, i šta je tu problem?! Ništa mi više ne treba", jecala je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji