KAKVA TRANSFORMACIJA Pogledajte prvi nastup Ane Nikolic u 3K duru kod Voje Nedeljkovića

Pre nego što je na Beoviziji 2003. godine dobila nagradu za najbolji debitantski nastup, pevacica Ana Nikolic bila je poznata samo redovnim posetiocima prestonickih splavova i ponekom televizijskom gledaocu.

Ovaj snimak nastao je davne 1998. godine, kada je Ana Nikolic imala samo 20 godina. U više nego diskutabilnom stajlingu, Ana je prezentovala neosporni  muzicki talenat kao i nesvojstvenu joj spontanost u scenskom pokretu.

Tada je pevala pesmu "Kolacici" Marine Perazic, a proci ce još nekoliko godina pa ce se Ana široj publici  predstavi pesmom "Januar" i postce prepoznatljivo ime domace muzicke scene.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji