Kad se seksi Tijana (22) pojavila na bini svi su se pogubili, čak i njen dečko, a zbog vatrene Piroćanke žiri je zanemeo! (VIDEO)

Nastup Tijane Mitic (22) je privukao veliku pažnju u „Zvezdama Granda“ a lepotica iz Pirota nikoga nije ostavila ravnodušnimZbog Tijane se pogubio cak i njen decko koji nije znao da odgovori na pitanje koji fakultet Miticeva studira – prvo je rekao pravo, pa se ispravio: „Ne, ne, za vaspitacicu“, a Voja Nedeljkovic ga je u šali pitao: „Je l znaš ko je ova devojka uopšte?“.

Tijanin nastup je oduševio Bosanca koji je sve vreme igrao dok je ona pevala, a ostali calanovi žirija nisu imali komentar, što se veoma retko dešava.

Pogledajte nastup Tijane Mitic (premotajte na 0:28:55):

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji