GRUDIMA OPČINILA SAŠU POPOvIĆA: Kad je Blondi iz Parova došla u studio, svi su u nju buljili! (VIDEO)

Suzana Perović Blondi pravi haos u novom rijalitiju "Snajke" na TV Happy, a publika je itekako imala priliku da je upozna i pre ulaska u ovaj vrući šou. 

Blondi već dugo kači veoma provokativne slike na društvene mreže, a pažnju je privukla i u "Zvezdama Granda", pre nekoliko meseci. Podsećamo - nije ona bila učesnica, već njen sin Savo. 

Sjajno se on pokazao tu, pa je njegova majka bila u prilici uživo da ga bodri u samoj završnici. A kad se Blondi pojavila u studiju, sa više nego istaknutim dekolteom, sve drugo je palo u drugi plan. 

Kamerman je, očigledno "hipnotisan", više puta zumirao Suzanino bujno poprsje. Mi ćemo vam samo reći da obratiite pažnju na 4:40, na 7:40... Prepuštamo vam da ostale kadrove sami pronađete. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji