TAKMIČAR PINKOVIH ZVEZDA UBIO PEVAČICU: Pretukao je, a onda je GAZIO AUTOM DO SMRTI, trese se ceo BALKAN!

Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svesti

Smrt pevačice Jelene Turšum (35) šokirala je sve u Travniku, ali širom cele zemlje kada se saznalo da ju je bivši momak, takođe pevač usmrtio na najbrutalniji način.

Zoran Gromović Zoka (46) iz Travnika, muzičar i bivši učesnik šoua "Pinkove zvezde" "pasatom" je u Gornjem Putićevu kod Travnika najpre brutalno pretukao, a zatim i usmrtio svoju devojku Jelenu, majku troje dece i pevačicu s kojom je nastupao, 2015. godine nakon jedne svirke.

- Brutalno je pretukao moju pastorku Jelenu dok nije ostala bez svesti, a onda je nekoliko puta prešao preko nje automobilom - izjavio je tada Nenad Škorić iz Vajske, očuh pevačice Jelene.

Priča koja ledi krv u žilama, dogodila se 28. novembra 2015. godine, a tek četiri godine kasnije javnost je saznala za ovu strahotu.

- Gromović je odvukao Jelenu do nekih vikendica. Tamo ju je tukao dok nije ostala bez svesti. Zatim je tri puta kolima prešao preko nje. Gazio ju je dok je nije ubio, a onda je zvao policiju, koja je pronašla telo moje poćerke - rekao je tada njen očuh.

Prema rečima mrtvozornika Jelena je imala, između ostalog, višestruke prelome grudnog koša kao i prelome ključne kosti, obe karlične i preponske kosti, što ukazuje na delovanje teške statične sile.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji