Komšija progovorio o ZLOČINU u Zrenjaninu: Evo šta se desilo sinoć – “To me je ZAPANJILO” (VIDEO)

Jedan od komšija rekao je za medije da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju

Komšije u selu kod Zrenjanina u kom je noćas Tereza P. stara 46 godina izbola svog supruga Srđana P. (42), pa ga onda isekla motornom testerom zgrožene su jezivim zločinom, a jedan od njih je ispričao jezive detalje ovog nezapamćenog zločina.

Jedan od komšija rekao je za medije da je jedva poznavao ženu koja mu je ubila komšiju, ali da je njega dobro poznavao i istakao da je on bio korektan čovek i komšija.

Naime, komšija šokiran masakrom koji se desio tik uz njegovu kuću, rekao je za medije da ga samo zid deli od kuće gde je izvršen krvavi pir i da je čudno što noćas nije nije ništa čuo, a najčešće su se svađe i koškanja iz komšijske kuće čule.

– Nju sam slabo poznavao, nisam primećivao ništa, čuli smo, pošto nas samo zid deli, da je bilo neslaganja, ali kao osobu konkretno je nisam poznavao tako dobro kao Srđana. Čuli smo samo buku kada su glasno pričali ili kada je bilo nekog koškanja, pošto je naš prozor upravo otvoren ka njima. Sinoć nismo čuli ništa i to nas je stvarno zapanjilo. Meni kao prvom komšiji, ni u najdubljim mislima, nije palo na um da će tako nešto monstruozno da se desi. Iz medija sam saznao konkretne detalje, sinoć nismo uspeli ni napolje da izađemo jer je sve bilo blokirano, bilo je opsadno stanje. On dece nije imao, ja njega znam kao korektnog komšiju, stvarno nikad sa njim problem nisam imao. Pričali jesmo, maltene smo se svakog dana viđali. Živeo je od socijalne pomoći – kaže komšija Mirjan Popov.

Kako javljaju reporteri Objektiva sa lica mesta, ispred kuće gde se dogodio zločin nalaze se policijske patrole koje su opkolile kuću i vrše uviđaj, a na vratima je zalepljena policijska traka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji