SAHRANJEN DEČAK (12) KOJI JE STRADAO U DUNAVU: Grob prekriven belim cvećem!

Dečak J. M. (12) iz Gospođinaca, koji je u subotu nastradao tokom kupanja u Dunavu na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, sahranjen je danas u 17 sati.

Od podneva kad su doneli malog dečaka u kapelu, pa do sahrane stizali su rođaci i prijatelji. Svo vreme se čuo plač i lelek. Tuga neviđena. Kamen da zaplače.

Da poslednji put isprate malog dvanaestogodišnjaka došlo je više od hiljadu ljudi. Povorka se protezala nekoliko stotina metara.

- Do večne kuće ispratili smo našeg Anđela u belom kovčegu. Na humci uglavnom belo cveće i jedna minijaturna fudbalska lopta... Nisam dobro,tek sad nisam dobro.

Dušu sam isplakala za tim detetom,ali ajde sto sam ja,već svi,svako ko je došao je plakao bez prestanka. Nikad više tog osmeha... Ne mogu to da zamislim - skupila je snage da nam kaže jedna od meštanki Gospođinaca.

Da podsetimo, nesreća se dogodila na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu, kada je mališan najverovatnije udario glavom o kamen u vodi posle skoka. Da tragedija bude veća, sve se dogodilo pred očima dečakovog samohranog oca, koji je izvukao sina iz reke i pokušao da mu pomogne, ali dečaku, nažalost, nije bilo spasa.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji