OVO JE MARIJA, UBIJENA U PANČEVU: Iz čuvene porodice, ostavila je dvoje dece iza sebe (FOTO)

Komšije iz Kačareva o njoj imaju samo reči hvale

Marija S. (31), čije je beživotno telo pronađeno juče u 15 sati u "golfu" u Pančevu, u kojem je bio i leš Milana Ž (41), rodom je iz Kačareva. Rano se udala i u međuvremenu, rastala od supruga.

Komšije iz Kačareva o njoj imaju samo reči hvale. Pričaju da je imala dvoje dece, jedno koje je tinejdžerka, a drugo ima samo oko godinu dana.

- Prvi put se porodila pre svoje 18. godine. Ima još jedno dete od godinu dana. Bila je jedno vreme i u Nemačkoj na usavršavanju jezika - kažu komšije šokirane svime što se dogodilo, jer je Marija iz dobre familije.

Pretpostavljaju da će sada brigu o deci da preuzmu njeni otac i majka. 

Njena bliska drugarica iz detinjstva kaže da Marija potiče iz dobrostojeće porodice, kao i da su roditelji ulagali u nju da se školuje.

- Majka joj drži butik, a otac joj je preduzetnik. To je jedna fina porodica, a Marija je vrlo mlada ostala trudna, međutim, naravno, rodila je dete, završila je škole i  zaposlila se. To njeno starije dete, ćerka, ide u srednju školu i izrasla je u divnu i vaspitanu curu - kaže Marijina drugarica.

Kako je ispričala, ne može da veruje da joj se tako nešto desilo, posebno što ona sada ima i bebu kod kuće...

Tela Marije i Milana juče su pronađena u "golfu" u centru Pančeva. Automobil je bio Marijin.

Oni su navodno, bili u emotivnoj vezi. Milan je došao do zgrade u kojoj je živela Marija kako bi se sastao sa njom. Ušao je u "golf", sumnja se da su se posvađali i da je Milan najpre ubio nju, a zatim sebe.

Na njihovim telima pronađene su prostrelne rane u predelu glave nanete vatrenim oružjem, a u "golfu" se nalazio i pištolj, kalibra 7,65 mm, kojim je, najverovatnije i izvršen zločin.

U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu je rečeno da je naložena obdukcija tela, od koje će zavisiti dalja istraga.

- Naložena je obdukcija i ukoliko ona isključi mogućnost ubistva i samoubistva tražiće se drugi osumnjičeni - rečeno je u tužilaštvu.

Milan Ž. je, inače, iz Velikog Gradišta, a Marja S. je imala boravište u Pančevu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji