STRAH I PANIKA U SRPSKOM SELU: Meštani ugledali NEŠTO od čega bi se svakome zaledila krv u...

Prema navodima meštana Velike Grede u Južnobanatskom okrugu, u selu je viđena puma za koju se veruje da je pobegla iz cirkusa iz susedne Rumunije.

Meštanin Z.K, je video pumu na Begeju, gde prethodna dva meseca često peca, navodi portal Južni Banat.

"Oko tri sata u četvrtak otišao sam na pecanje,  posle nekog vremena tačnije oko pet sati čuo sam kako se pomera žbunje i granje. U prvi mah sam pomisli da je neki veliki pas, međutim kada se približila na oko 10 metara od mene video sam da je u pitanju puma", rekao je Z.K.

On je objasnio da je puma stajala na suprutnoj strani Begeja, ka Banatskom Sokolcu dok je on bio na strani ka Velikoj Gredi.

"Kada se približila na pet metara bio sam siguran da je to puma, bež boje, veoma negovana i lepa. Bio sam zaprepašćen. Par puta sam pljesnuo rukom, ali se ona nije odreagovala. Na pecanje ne nosim telefon i nisam imao priliku da je uslikam. Posle par minuta nastavila je dalje u žbunje, i par trenutaka kasnije čuo sam patke. Par dana nisam nikome pričao, jer je mala sredina i nisam bio siguran da bi mi meštani verovali. Ali kasnije sam čuo da je bilo još očevidaca“, izjavio je meštanin Velike Grede, koji je želeo da ostane anoniman.

Još jedan od meštana Velike Grede u svom voćnjaku je video pumu kako skače sa drveta na drvo.

Na tom mestu je i uslikan otisak stopala pume.

Nije poznato je da li je puma i dalje u mestu Velika Greda, navodi Južni Banat.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji