I NEBO PLAKALO U NOVIM KARLOVCIMA: Mali anđeli sahranjeni bez roditelja, jauci odjekivali grobljem!

Natalija (1) i Nikola (8) koji su u utorak oko 23 sata izgubili život u saobraćajnoj nesreći, danas su sahranjeni na groblju u Novim Karlovcima.

Dva bela sanduka, na vencima beli gerberi, jauci koji odzvanjaju i mrve dušu... Celo selo je došlo da isprati dva anđela na večni počinak na mesnom groblju Novi Karlovci.

Opelo su održala tri sveštenika.

Roditelji nisu prisustvovali sahrani, ali bake, deke i ostala rodbina jedva su stajali na nogama od tuge.

Najgore je bilo bakama nastradale dece, koje su se potpuno slomile od žalosti, te su prisutni morali da ih pridržavaju kako se ne bi onesvestile.

U trenutku kada su izneti kovčezi iz kapele granulo je sunce, a mnogi su to nazvali Božjim čudom.

Na sahranu je došlo više od stotinu ljudi, a svi su ispoštovali mere i nosili zaštitne maske. Pogrebni radnici su takođe delili besplatne maske, kako bi svi bili bezbedni.

Podsećamo, Milan Živković (34) je u utorak oko 23 sata sleteo kolima sa puta blizu Novih Karlovaca i zakucao se u drvo, dok se sa suprugom i troje dece vraćao sa jednog slavlja u Novom Slankamenu. Milan i Vanesa (26), nakon stravične nesreće u kojoj su izgubili ćerku Nataliju (1) i sina Nikolu (8), zbrinuti su u KC Vojvodine. Uprkos teškim povredama, stanje im je stabilizovano, pa je majka prebačena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, a njen suprug u Institut u Sremskoj Kamenici, na grudnu hirurgiju. Četvorogodišnji Mateja, koji se nakon nesreće izvukao iz prevrnutog auta i zaustavio traktoristu koji je prolazio, nalazi se u dečjoj bolnici u Novom Sadu, ali ima samo kontuziju glave.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji