NE DAO BOG NIKOME NJENU SUDBINU: Ne znamo ko je smogao snage da joj kaže da su joj sin (8) i ćerkica (1) mrtvi!

Petogodišnji M. Ž. i majka Vanesa Ž. koji su povređeni 14. jula u saobraćajnoj nesreći kod Novog Slankamena, a u kojoj su joj poginuli sin Nikola Ž. (8) i jednogodišnja ćerkica Natalija Ž., pušteni su na kućno lečenje.

Oni su trenutno kod Vanesinih roditelja u Novim Karlovcima. Otac dece Milan Ž. još je u bolnici.

- Vanesa i mališan su kod njenih roditelja. Videli smo ih sa Vanesom u automobilu. Jadnica je bila u crnini, a na glavi i oko ruke imala je zavoj. Ne dao Bog nikome njenu sudbinu. Ne znamo ni ko je smogao snage da joj kaže da su joj Nikola i Natalija mrtvi, da je ostala bez dvoje dece - kažu meštani Novih Karlovaca.Šta je dovelo do nesreće u kojoj je živote izgubilo dvoje dece, da li je vozač, verovatno otac, vozio brže od dozvoljene brzine, bio pod uticajem alkohola, utvrdiće istraga koja je u nadležnosti Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi.

Iz ovog tužilaštva je rečeno da je "postupajući zamenik javnog tužioca donela naredbe da se izvrše sva veštačenja koja su od značaja za utvrđivanje činjeničkog stanja - uzroka i načina nastanka saobraćajne nezgode, utvrđivanja alkohemije i svih drugih bitnih činjenica".

- Po dobijanju veštačenja i dobijanja podataka, između ostalog, ko je upravljao vozilom kritičnom prilikom, ovo tužilaštvo će doneti odluku o daljem toku postupka, uz napomenu da je otac oštećenih i dalje hospitalizovan i da se nalazi na lečenju od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi, što otežava veštačenje - navedeno je u odgovoru tužilaštva na pitanja "Blica" u vezi sa tom nesrećom.

Ono što je zasad poznato jeste da su tog kobnog utorka uveče, Milan Ž. i njegova supruga Vanesa su iz Novih Karlovaca, gde žive, decu, dvojicu sinova i jednogodišnju ćerkicu, odveli u Stari Slankamen da se igraju, a otac gleda turnir u malom fudbalu. Krenuli su kući oko 23 sata, a na putu ka Novim Karlovcima, njihov "reno klio" sleteo je s puta u voćnjak.

Vozilo je udarilo u drvo, od siline udara, odbilo se, a zatim nekoliko puta prevrnulo. U tumbanju automobila devojčica i stariji brat Nikola, koji su sedeli na zadnjem sedištu, zadobili su smrtonosne povrede. Devojčica je preminula odmah, dok je dečak umro u Domu zdravlja u Beškoj.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji