SAMO TREŠ, SAMO JAKO! Vašar u Rumi i igračice u pocepanim kombinezonima NISU ZA SVAČIJI STOMAK! (VIDEO)

One, samo u donjem vešu sa dodatnim modnim aksesoarima u vidu kombinezona koji su pocepani, njišu kukovima i tako zabavljaju masu.

Ko je jednom bio na srpskom vašaru, zna da je to manifestacija koja se pamti - za sva vremena! 

I dok su nekad oni bikli idealno mesto za pokazivanje mladića i devojaka za ženidbu i udaju, za prodaju konja i muziku, oni su danas stecište kiča, šunda, hrane i izobilja pića uz polu gole igračice. 

Tako se na Jutjubu i društvenim mrežama može pronaći čitav niz video zapisa srpskih vašara, a glavne zvezde na njima su upravo oskudno obučene igračice.

Tako je i ovaj video pokazao pravi haos na ovom vašaru.

Naime, na snimku se vidi šator ispod kojeg se čuje narodna muzika, a goste za stolovima zabavljaju oskudno obučene igračice. 

One, samo u donjem vešu sa dodatnim modnim aksesoarima u vidu kombinezona koji su pocepani, njišu kukovima i tako zabavljaju masu.

Pogledajte i sami kako to izgleda: 

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji