Upali u selo DŽIPOM i napravili HAOS za sedam dana: Preplašena Zorica jedva došla sebi zbog GNUSNOG čina

Iako izuzetno uplašena, ova domaćica se ipak pribrala i pokušaj krađe u Srezojevcima odmah prijavila nadležnim organima

Da lopovi više ne biraju šta će i gde ukrasti pokazuje još jedan slučaj nesvakidašnje krađe u selu Srezojevci kod Gornjeg Milanovca. Još se prašina nije slegla ni od trenutka kad su nepoznati počinioci baki Stojki ukrali jagnjad, a identičan slučaj se ponovio a da nije prošlo ni sedam dana. Lopovi su upali na imanje Zorice Vuković koja živi sama, a ona ih je uhvatila na delu.

“Došli su džipom bez tablica usred bela dana, zatekla sam ih u momentu kad su već bili natovarili ovce i jagnjad na prikolicu. Кrenula sam da vičem i dozivam u pomoć, ali sve je bilo uzalud. Međutim, jedna od ovaca je od straha uspela da probije vrata na prikolici i životinje su iskočile, pa su lopovi ipak otišli bez plena ovaj put iz našeg sela”, rekla je Zorica za RINU.

Iako izuzetno uplašena, ova domaćica se ipak pribrala i pokušaj krađe u Srezojevcima odmah prijavila nadležnim organima.

“Policija je došla, ja sam dala svoj iskaz da ih je bilo četvorica, u džipu bez registarskih oznaka, i takođe da su natovarili petoro jagnjadi, dve ovce, devet je u štali ostalo. Ovo nije prvi slučaj da dolaze baš na moja vrata i pljačkaju. Pre četiri godine pokušali su da ukradu traktor. Sada sam prinuđena da držim sve pod ključem”, dodaje Zorica.

Meštani ovih sela nagoveštavaju da bi uzrok ovih nesvakidašnjih krađi ovaca i jagnjadi mogla biti nikad veća otkupna cena mesa, pa je moguće da su na taj način odlučili da zarade “hleba bez motike”. Za vinovnicima dve krađe u selu Srezojevci policija i dalje traga.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji