Ovo je lepa Srpkinja koju je oženio POZNATI glumac: Zbog nje PROMENIO veru i ne priča sa majkom (FOTO)

Nameru glumca Kristijana Bejla da ostane večiti neženja osujetila je Srboslava (Sandra) Sibi Blažić, sa kojom holivudski glumac od 2000. godine ima lep i skladan brak.

Iako je mislio da se nikada neće oženiti, pre više od dvadeset godina glumac je stao na “ludi kamen”, a zbog supruge Srboslava, koja vuče korene sa naših prostora, Bejl je ušao u sukob i sa rođenom majkom i sestrom.

Srboslavini roditelji emigrirali su sa naših prostora u “obećanu zemlju”, gde se ona rodila 1970. godine. Ona je završila menadžment, bavila se mankenstvom, a onda postala lični asistent Vinone Rajder, preko koje je upoznala britanskog glumca.

Britanski glumac velike traume vuče zbog razlaza svojih roditelja, a glavni razlog je bila Kristijanova karijera. Majka je smatrala da bi on trebalo da završi menadžment u Velsu, dok je otac insistirao na holivudskoj karijeri.

-Dejvid je u svemu kontrolisao Kristijana, a to je išlo dotle da je prisluškivao njegove razgovore sa majkom. Kada bi mu ona savetovala da završi fakultet, on bi mu govorio “Vidiš kako ne veruje u tebe”. Ona se trudila da ga zaštiti, ali joj to nije pošlo za rukom- istakao je bivši Bejlov asistent Harison Čung.

Čitava porodična drama uticala je na glumca da izgubi veru u zajedništvo, ali sve se promenilo kada je devedesetih upoznao Sibi i to na proslavi Vinone Rajder.

Ova porodica se 2005. uvećala za još jednog člana -dobili su ćerkicu Emalin, a 2014. i sina Džozefa.

Idilu je na kratko pokvario sukob sa majkom i sestrama, a svađa se dogodila 2008. godine, kada se pričalo da su pričale Sibi iza leđa, a potom su mu tražile ogromnu svotu novca, što je glumca razljutilo.

Svađa se završila nasilno – Kristijan je urlajući fizički izgurao majku i sestru iz hotelske sobe, a one su ga prijavile policiji zbog porodičnog nasilja.

Tada je Bejl proveo nekoliko sati u pritvoru, a nakon toga sa porodicom je prekinuo sve kontakte.

-Ne znam šta mu je bilo te večeri. Urlao je na nas bez razloga, a njegova supruga Sandra, koju sam srela nekoliko puta, to je sve u tišini posmatrala. On nam nedostaje, ali ne odgovara na naše pozive. Ako želim da znam šta se događa u njegovom životu moram da čitam novine – izjavila je njegova majka pre nekoliko godina.

Ne samo da je Kristijan našao utehu u Sibinoj ljubavi, već i u krugu njene porodice. Priča se da je zahvaljujući porodici svoje žene shvatio šta znači porodična bliskost. Sada glumac insistira da njegova deca uče srpski jezik, a svakog praznika zajedno odlaze u crkvu svetog Ilije u Los Anđelesu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji