UMESTO ČASNOG KRSTA OSVOJIO JELENINO SRCE Aleksandar izašao iz ledene vode, kleknuo pred devojku i ODUŠEVIO SVE (VIDEO)

Plivanje za časni bogojavljenski krst u Zrenjanjinu dovelo je do najave velike mrsne pravoslavne svadbe, budući da je jedan od plivača, Aleksandar Anđelković nakon završteka trke zaprosio svoju dugogodišnju devojku Jelenu.

Nakon što je završio trku koja prema njegovim rečima nije imala takmičarski karakter, jer mu nije bilo bitno koji će po redu stići do cilja, Aleksandar, inače iz Novog Sada, kleknuo je ispred svoje devojke Jelene i pitao je da li želi da ostatak života provedu zajedno, nakon čega je ona izgovorila sudbonosno "da".

 

- Od samog početka naše veze znao sam da je ona ta, a ova prosidba je došla spontano. Planirao sam je oko nedelju dana, jer je Jelena davno ukrala moje srce - istakao je ovaj mladić.

Aleksandar već drugu godinu za redom dolazi iz Novog Sada i na Bogojavljenje pliva u Zrenjaninu, a ova godina i današnji praznik za njega kako navodi imaju poseban značaj.

Verenici su za ovo kratko vreme već skovali plan, te planiraju da uskor robinu okupe na velikoj mrsnoj pravoslavnoj svadbi.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji