NAJVEĆI PROBLEM MLADIH: Vodite ljubav u kući, dok su roditelji u drugoj sobi! (FOTO INSTRUKCIJE)

Nije lako imati privatnosti u kući u kojoj živite zajedno sa roditeljima. Ne možete da se opustite i vodite ljubav jer su roditelji upravo zaspali u susednoj sobi. Evo nekoliko saveta kako da uživate u seksu, a da pritom ne probudite ukućane.

 

1. Tihi seks
Zabavno je biti glasan u spavaćoj sobi. Međutim, kad u sobi do vaše spavaju vaši roditelji, stvar postaje poprilično neugodna. Budite kreativni i pronađite nove načine komunikacije. Gledajte se u oči i ruke svog partnera usmerite na vama "napete" delove tela.

 

2. Pojačajte muziku
Pustite muziku ili akcijski film i pojačajte do daske. Ovo će zasigurno odvući pažnju vašim ukućanima, posebno ako vas želja za seksom uhvati u poslepodnevnim satima. Napetost i strah od toga da će vam mama ili tata upasti u sobu, još više će vas uzbuditi. 

 

3. Odaberite neuobično mesto
Iskradite se u dvorište, garažu ili podrum i bacite se u akciju. Sama činjenica da vodite ljubav u kući roditelja, na zabranjenom mestu, jako je uzbudljiva. Osim toga, na tim će vas mestima retko ko pronaći i uhvatiti u klinču.

 

4. Stisnite se jedno uz drugo
Ovo bi trebalo da bude dobitni položaj. Čak i da vam neko upadne u sobu tokom seksa, ostavićete  utisak kao da spavate. I da, nemojte zaboraviti gornji deo pidžame - ne skidajte ga!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji