ZAMENITE KLASIČAN MISIONAR POLOŽAJ: 6 čudnih poza koje definitivno još niste probali sa svojim partnerom (FOTO INSTRUKCIJE)

Iako nema ničeg pogrešnog u klasičnom misionarskom položaju tokom vođenja ljubavi u velikom bračnom krevetu vašeg doma, morate uvek uneti u svoj ljubavni život malo energije koja se vremenom pretvara u dosadu, naviku i nervozu. Osim osnova, kao što su kučeći stil i misionar, ove kreativne i nekakve prljave pozicije mogu vam pomoći da unesete drugačiju atmosferu u krevet. Podsetite se zašto je dobro da ponekad bude "malo drugačije". Unesite tu dodatnu energiju u vaše ljubavne aktivnosti.

Iznenadite svog partnera sa jednim od ovih seksi poza i videćete o čemu pričamo:

1. Obrnuti misionar

Misionar je najčešći i najlakši od svih poza tokom vođenja ljubavi; momak se jednostavno popne na vrh i HOLA! Međutim, ako želite da začinite klasiku, probajte obrnuti misionarski položaj.

Kako to učiniti: muškarac koji leži na leđima, a žena sedi na vrhu njega, okrenuti nogama. Nakon unošenja muškog polnog organa, žena se polako naginje napred, prebacuje svoju težinu na rukama i gura noge unazad prema glavi čoveka.

2. Žablji stil

Kao što ste možda pretpostavili, žablji frogi stil je sličan kučećem dogi stiu. Međutim, umesto da se oslajnate na sve četiri, čučnite kao žaba, spremni za skok.

Kako to učiniti: žena čuči kao žaba na podu, sa glavom nagnutom napred i većina njene težine se naslanja na noge. Muškarac onda klekne na leđa i ulazi otpozadi.

3. Jogi stil

Položaj jogija najbolje se opisuje kao položaj u stilu kuka. Ssavršen je za svaku ženu koja je ikada osetila klaustrofobičnost.

Kako to učiniti: žena leži na podu ili na drugoj čvrstoj površini, polako joj zaklanja leđa i gurnu sa poda sa rukama, imitirajući poziciju joge na točkovima. Muškarac zatim ulazi iz položaja klečeći između njenih nogu.

4. Lap dance

Obradujte svakog muškarca uz veoma poseban ples u krevetu sa ovim jednostavnim položajem.

Kako to učiniti: muškarac sedi na ivici kreveta ili kauča sa rukama iza sebe za podršku, dok žena sedi na vrhu sa svojim telom okrenutim od njega. Mušlkarac onda ulazi u nju od dole.

5. Cowpoke

Postoji nešto u kauboju što je nesumnjivo seksi. Kaubojski šeširi i garderoba nisu obavezni za ovu poziciju, ali ne dozvolite to da vas spreči da viknete na "ĐIHA!"

Kako to učiniti: muškarac leži na leđima, vuče noge prema grudima. Žena se onda sklanja na njega, okrenuta od lica i spušta se na leđima.

6. Cirkus Freak

Položaj je ovako imenovan zato što je za njegovo savladavanje potrebna čudna količina fleksibilnosti .

Kako to učiniti: Oba partnera stoje jedan prema drugom. Žena podiže jednu nogu iznad čovekovog ramena i muškarac ulazi u nju dok drži njenu nogu kao svoju podršku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji