KAKVI STE U KREVETU: Možete li da izvedete ove poze tokom vođenja ljubavi? (VIDEO INSTRUKCIJE)

Magazin Cosmopolitan svojim čitaocima iz meseca u mesec predlaže različite seksualne poze, kojima bi trebali da začine svoj seksualni život.

Dok su neke od njih jednostavne, druge izgledaju kao da bi ih samo gimnastičari mogli izvesti. Svesni toga, odlučili su sami sa stvarnim ljudima proveriti šta je moguće da se izvede, a šta ne.

Dvoje dobrovoljaca uvuklo se u tuš i krenulo da testira poze, a neke su ih prilično namučile.

Pre nego što se ponadate da ćete vidjeti nešto slično porniću, moramo vam reći da su glumci u videu odeveni u kostime boje kože.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji