KAKO DA VODITE LJUBAV U MINI AUTOMOBILU: Pretvorite mali unutrašnji prostor u komfor za dve osobe u ljubavnom zanosu (FOTO INSTRUKCIJE)

Vozite Min? Onda sigurno znate koliko može napraviti problema nedostatak prostora. Pogotovo ako sre sa svojom partnerkom i želite da se odvojite od svih kako bi vodili ljubav.

U nekim drugim kolima je to krajnje jednostavno i svi imamo iskustva u vezi takvih stvari, međutim Mini predstavlja pravi izatov.

Samo oni pravi majstori znaju na koji način se može unutrašnjost Mini-ja pretvoriti u rajski vrt.

Izvolite foto instrukcije, na koji način najbolje da iskoristite svoj Mini. 

Dakle, po ovim specijalnim instrukcijama možete saznati za svaki mogući slobodan prostor koji imate u svom Mini automobilu.

Dobro povedite računa kako nameštate menjač, gde ostavljate svoje stvari, koliko prostora možete imati još.

Zatim, dobro objasnite partnerki na koji način da legne i da uživa u tom trenutku. 

Da li vam je sada jasnije zašto žene obožavaju Mini? 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji