POVEĆALA JE GRUDI U FOTOŠOPU I STAVILA SLIKE ONLAJN: Svako može da pogodi šta se desilo!

Kada su eksperti kozmetičke hirurgije "Učinite sebe neverovatnom", odlučili da izvrše eksperiment na Tinderu digitalnim povećavanjem grudi za profilne slike, svi verovatno možemo da prepoznamo šta se onda desilo.

Kako prenosi mediji, tim je izmenio fotografije "Karle" iz Mančestera, povećavajući njene grudi od veličine A do DD.

I kao veliki šok (osim što i nije baš), uprkos tome što Karla nije menjala apsolutno ništa na slikama osim grudi, dakle sve je ostalo isto i privatne informacije, ona je primila 3 puta više ponuda na ovoj aplikaciji za upoznavanje nego što je dobijala ranije.

I dok su neki imali lepe komentare vezane za njen izgled, bilo je i zabrinjavajući porast seksualnih komentara na račun njenih slika u korsetu.

Jedan momak je navodno napisao: "Izgledaš kao devojka koja voli uza zid..." - Kakav šarmer!

Nasuprot tome, momci koji su odgovorili na slike Karle sa manjim grudima bili su manje usmereni na njen izgled i njihova pitanja bila su uglavnom fokusirana oko njenih interesa i njene ličnosti.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji