NE TREBA VAM NI TEST: Ovaj simptom 100 posto pokazuje da ste TRUDNI

Koji su najcešci prvi simptomi trudnoce? Melissa Willets, mama troje djece i kolumnistica na portalu Babycenter.com otkrila je koji fizicki simptom 100 posto pokazuje da ste trudni! 

Ova mama troje djece otkriva koji je to fizicki znak kojim nam naše tijelo pokazuje da smo sto posto trudni te objašnjava kako prepoznati radi li se samo o simptomu PMS-a ili je ipak rijec o ranoj trudnoci

Koji su najcešci prvi simptomi trudnoce?

"Sto puta sam mislila da sam trudna. Zato jer sam se osjecala više umorno nego obicno, ili sam bila nervoznija. Ali iako sam puno puta sumnjala na trudnocu, svaki put je bio lažni alarm, osim tri puta. I otkrila sam jedan simptom koji uvijek pogodi trudnocu. Pouzdan je gotovo kao test na trudnocu, kunem se. Dok se pojavi, nema šanse da beba ne raste u mojoj maternici. A to su bolne grudi!", napisala je ova mama tri kceri.

PMS ili trudnoca?

No ipak je objasnila kako to tocno izgleda.

"Nije to nelagodan osjecaj. Pricam o jakim bolnim grudima kad vas boli samo oblacenje ili skidanje, kad ne možete podnijeti odjecu na svojoj koži. Imala sam ovaj simptom kad sam bila trudna s prvom kceri, a prije nego što sam saznala da sam trudna.

Pitala sam se zašto me bradavice toliko bole, bila sam u agoniji samo od dodira odjece na grudima. Mislila sam da je u pitanju PMS, ali prevarila sam se.

Nakon nekoliko dana saznala sam da sam trudna", dodala je.

No objasnila je koja je razlika izmedu bolnih grudi prije menstruacije i onih u ranoj trudnoci, a to je trajanje.

"Dok me grudi bole samo dan, dva, onda znaci da ocekujem menstruaciju. A dok je bol sve jaca i traje nekoliko dana do tjedan dana, znaci da sam trudna!", objasnila je.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji