POGREŠNO SHVAĆEN: Žene napale Miloša Bikovića zbog čestitke za 8. mart

Žene su svetu podarile muškarce. Hvala vam što ovaj svet činite lepšim mestom. Srećan praznik, napisao je Miloš, posle čega su usledili negativni komentari.

Nikome nije bilo jasno šta je Miloš Biković hteo da kaže u svojoj čestitki koju je za 8. mart uputio pripadnicama lepšeg pola.Naime, mnoge dame su ga  zasule negativnim komentarima čim je glumac objavio status na Fejsbuku u kome je naveo da su žene tu da rađaju, kuvaju i budu majke, a muškarci da rade, što je izazvalo opštu pometnju na društvenim mrežama.

- Muškarci su svetu podarili gomilu stvari bez kojih danas ne bismo mogli da živimo: metal, električno kolo, cepanje atoma. Žene su svetu podarile majčinski pogled, sestrinski zagrljaj i poljubac neveste i sarme, na kraju krajeva. Žene su svetu podarile muškarce.

Hvala vam što ovaj svet činite lepšim mestom. Srećan praznik - napisao je Miloš, nakon čega su usledili negativni komentari.

Kada smo pozvali Bikovića, on se zbunio, a nakon razgovora s nama promenio je status izvinivši se zbog nesmotrenosti.

- Ne znam šta nije jasno u mom statusu. Ukratko, muškarci su svetu podarili sve ono za šta tvrdimo da bez toga ne možemo da živimo, a žene su svetu podarile sve ono za šta zaista vredi živeti. To sam hteo da kažem. Nemam pojma što su me pogrešno shvatili. Možda se nisam pravilno izrazio - rekao je Biković.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji