Ako u ovom MORU DEVETKI pronađete broj 8, ne samo da imate savršen vid, već i MOZAK GENIJALCA! (FOTO)

Samo genijalci i oni sa preciznim fotovidom mogu da uoče za manje od minut broj 8 u ovom moru devetki (9).

Samo se lepo skoncetrisite i moci cete resiti ovaj zadatak , a i potrebno je malo bolje se zagledati, jer to je glavni načun da se sto bolje spremite da bi ste ugledali tu famoznu osmicu.

Cim je pronadjete javite nam i napisite u komentaru jer to je jedini nacin da bi smo vam poverovali da ste je zaista pronasli, a ako ipak ne pronadjete slobodno javite mi cemo vam je locirati da se ne mucite, mada ne sumnjamo da ce te je ipak bas vi sami pronaci…

BONUS VIC:

Preselio Mujo iz BiH u Kanadu i počeo voditi dnevnik…

12. avgust. Uselili smo se u našu novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen! Ovdje je tako lijepo! Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom!

14. oktobar. Kanada. To je najljepša zemlja na svijetu! Lišće je poprimilo sve one divne nijanse žute i narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni! To su najljepše životinje na svijetu! Ovo mora da je raj. Volim Kanadu.

11. novembar. Dan sjećanja (Kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim da neko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg! Tako je divno.

2. decembar. Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica! Izašli smo napolje, očistili stepenište i prilazni put a onda se grudvali (ja pobjedio!). Kad je prošla grtalica morali smo ponovo očistiti kapiju. Koja divna zemlja! Volim Kanadu!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji