ISPOVEST SPONZORUŠE: U vezi sam sa bogatim starcem – plaća mi račune i kupuje SVE. Ne bih volela da živi previše jer želim uživati dok sam još mlada

Njoj je svega 28 godina, a on je nedavno napunio 70. Djevojka iz malog mjesta na Jadranu ispričala je zbog čega je pristala da se uda za muškarca koji joj može biti deda.

Ovo je njena ispovijest:

Od rođenja živim skromno. Moja majka je teško radila cijeli život, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njenom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mog oca iz ljubavi, ali nije imala puno koristi od njega – više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila kako se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako se ponovno osjeća mladim, a i jako mu odgovara naš se*sualni odnos. U zadnje vrijeme sam više kod njega nego kod svoje kuće.

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti za još jedan život. Uz to je naslijedio nekoliko luksuznih kuća u jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao da li želim da se udam za njega. Prvo sam malo oklijevala jer, i ovako mi nije loše – kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane itd.

Ipak, pristala sam jer sam vidjela kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar dio) bude moje, da napokon živim kako sam maštala cijelog života. Njegov sin i kćerka su “poludjeli” kada im je rekao za vjenčanje. Pokušavaju to da zaustave. Čak me zovu “ku*vom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca”. Njemu su jednom prilikom rekli “da je poludio pod stare dane, da će rasprčkati porodičnu imovinu koju je baka namijenila i njima te da će mu biti žao kada jednog dana prestane da razmišlja pe*isom.”

Zbog svega toga odlučili smo da imamo malo vjenčanje – samo mi i kumovi. Pristala sam da uzmem njegovo prezime. Nadam se da će to biti uskoro. Ne bih voljela da poživi previše jer želim uživati dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji