E, NEĆEŠ VIŠE! Šef je URLAO na radnicu, ponizio je! Izbrojala je do tri - a onda BUUUM! (VIDEO)

Kancelarijski posao je često vrlo stresan, a pogotovo kada imate šefove koji ne razumeju da maltretiranje nije deo njihovog posla. U takvim situacijama, odlazak na radno mesto i boravak tamo postaje noćna mora i pravo mučenje. 

Međutim, ljudi nemaju izbora i trpe sve samo da bi mogli da prežive. Ovaj snimak govori o radnicima koji jednostavno više nisu mogli da istrpe. 

Dakle, na početku snimka vidite ženu kojoj je šef bacio papire na pod. Ona ih je pokupila i krenula dalje, a onda je zastala i verovatno pomislila: "E, sad je dosta!" Uostalom, pogledajte njenu reakciju i neke druge ljude koja su pod jezivim stresom doživeli i srčane udare:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji