SA OVOM BEOGRAĐANKOM SE SUDBINA POIGRALA: Na dedinoj sahrani sam saznala da sam trudna, a onda...

Katarina Gaj, profesorka engleskog jezika, majka jedne male Ane i žena koju prati nekoliko hiljada ljudi na društvenim mrežama objavila je priču koja će vas potpuno raznežiti.

Naime, ova heroina sa kreativnim viđenjem stvari na društvenim mrežama podelila je zanimljivu priču o svojoj trudnoći, dedi i ćerki.

"Moj deda Mlađa preminuo je u junu. Saznala sam da sam trudna na njegovoj sahrani. Voleo je da rešava ukrštene reči i pije mlako pivo naslonjen uz drvo, u polu ležećem položaju sa prekrštenom nogom. Bio je apolitičan, areligiozan, aprazničan (ništa se ne slavi ). Voleo je na sve da odgovara stihovima. "Hej deda sta radiš " "Divan dan, divan dan, ne perem se ni ne umivam ". Kada bi neko bio neljubazan pričao je o nadgrobnoj ploči koju je jednom video pa bi rekao " Ovde moja zena leži. Leži i reži. Putniče beži." Naravno omiljen odgovor na sve bio je "što jes jes najbolji je sps ", tipa, hoćes da ti dodam pivo, što jes jes, najbolji je sps. Hoćeš da ti dodam novine, što jes jes", započela je svoju priču ova mlada Beograđanka a onda nastavlja da se priseća trenutaka sa njim.

"Sekao je jednom granu ali je sedeo na strani koja nije povezana sa drvetom i sam je sebe isekao sa drveta. Ne postoji šaht u koji nije upao i kada se već od starosti ozbiljno razboleo svaki dan je planirao bekstvo gde god da je ležao. Kada sam bila mala napravio mi je kokošinjac u obliku mini dvorca gde me je vodio da skupljamo jaja od koke. Napravio mi je ljuljašku. Što jes jes, bio je fantastičan covek. Čast mi je bila biti njegova unuka."

Katarina je uz ovu priču podelila i fotografiju sa ultrazvuka trudnice a onda objasnila zbog čega je sve ovo ispričala i čemu ta fotografija.

"Na ovoj slici dole, je moja ćerka sa 12 nedelja. Gospođica se naslonila, digla nogu, pije mlako pivo i rešava ukrštenice. Od tog trenutka se zezamo kako je mali Mlađa. Mali Mlađa. Svaki put kad me šutne a ja pomislim "leži i reži " ili što jes jes..." Porodila sam se iznenada.Čak tri nedelje ranije. Neočekivano i vrlo iznenada.Porodila sam se na dan kada je moj deda rođen.Porodila se na dedin rođendan.I sve što imam da kažem o ležanju u bolnici je...Divan dan, divan dan, ne perem se a ni umivam. Nemam kada. Dobila sam malog Mlađu", zaključila je svoju zanimljivu priču ova novopečena mama.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji