EVO KAKO IZGLEDA KADA ŽENA IMA MENGU: Nema goreg smrada nego kad se pomeša sa stolicom

Kad bi muškarci znali kako je to, češće bi ženama donosili čokolade. Ili čips. Ili sladoled. Ili sve to plus vreću šećera i žlicu.

Jedna od popularnijih objava danas na Redditu je ona korisnice CalabiWOW koja je progovorila o onome o čemu svaka žena misli svakog mjeseca svog života, od tinedžerskih dana do poznijih godina – menstruacija je užasna! I sudeći prema komentarima koje je dobila, nema žene na svijetu koja će reći suprotno.

“Dobila sam mentruaciju nakon četiri godine – bila sam trudna pa sam dojila, pa opet trudna pa opet dojila. Dopustite da vam kažem svoje mišljenje kao novajlija, ovaj put u odrasloj dobi: Jebemu sve, ovo je sranje. Žene, ne umišljate si da je grozno, stvarno jest grozno. Grčevi, prolčjevi, mučnina, umor, izljevi krvi kad napravite jedan krivi pokret… Kako sam zaboravila na sve to? Kako sam to proživljavala svaki mjesec? Kako sam uspjela zadržati posao uz ovo? Kako sam preživljavala to kao tinedžerka u srednjoj školi? Kao klinka u osnovnoj? Dok sam pisala testove išla na tjelesni. Kad sam pod satom molila da me puste na WC i kad su mi rekli – ne. I kad se očekuje da sve odradite kao da se ništa ne događa. Ako imate menstruaciju i aktivan ste član društva, zaslužujete medalju i čokoladni kolač”, napisala je CalabiWOW.

Nije dugo trajalo da se jave i ostale žene i podijele svoja iskustva.

Čini se kako je najveći problem ženama diljem svijeta tijekom menstruacije – menstrualni proljev.Jedna ćena ga je u ovoj raspravi fantastično opisala.

“Nema puno odvratnijih smradova koje moje tijelo može proizvesti no što je mješavina menstrualne krvi i mekane krvave stolice. To sranje je neopisivo i ne osjećate baš nikakvo olakšanje nakon što to obavite, čak i kad nemate grčeve. Osjećaj je kao da rađate puževe golaće. Zgadila sam se sama sebi dok sam ovo pisala. Nema na čemu’, glasio je jedan odgovor.

Rasprava se protegnula u nedogled, a u nju su se uključili i neki muškarci koji su mahom pisali da su apsolutno zgroženi, ali da sad konačno shvaćaju što njihove žene i djevojke svakog mjeseca prolaze.

Dakle, žene, samo jako, niste same, a muškarci, skoknite im do dućana po čokoladu. Neće im biti lakše, ali će bar imati čokoladu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji