KUM NIJE DUGME: Evo šta je Dragan Bjelogrlić uradio za Mandinu porodicu! (FOTO)

Kao i mnogi ljudi u našoj zemlji i pokojni glumac muku je mučio sa kreditom koji je podigao u švajcarskoj valuti. Neki kažu da ga je upravo taj kredit koštao i života! A ta suma uopšte nije bila mala za naše uslove... Za neke, kao za, nažalost, Mandu, bilo je i neizvodljivo ili jako teško prikupiti je.

Javnost je bila revoltirana saznanjem da je jedan od najvećih glumaca u Srbiji prolazio kroz pakao, a niko mu nije pomogao. Ipak, kako pišu beogradski mediji, njegov veliki prijatelj i kum preuzeo je na sebe brigu o Mandinoj porodici. On je isplatio čitav iznos! A kad vidite koliko je to para, biće vam jasno kolika je ljudina Bjela.

Naime,Dragan Bjelogrlić je isplatio čitavu sumu koju je Manda dugovao banci i na taj način lišio porodicu daljih muka.

Kako saznaju beogradski mediji, na Bjelino insistiranje da se problem reši, udružili su se prijatelji, ali sam Bjelogrlić je zapravo najviše učinio da se okupe i donatori i na taj način isplati čitava suma od 86.000 evra.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji